Untuk mendaftar sebagai ahli

Untuk mendaftar sila ikut langkah-langkah dibawah

  • -1- Buat pembayaran pada salah satu akaun dibawah
  • -2- Masukan Salinan atau Gambar bukti pembayaran ke computer.
  • -3- Copy borang dari blog upline ke email, Isi selengkapnya ( klik sini)
  • -4- Hantar email ke partimes@gmail.com .
  • -5- Anda akan terima 2 jemputan dari kami.
  • -6- join kedua-kedua web tersebut dengan mengunakan pengenalan(nickname) yang sama agar tidak menimbulkan kekeliruan. (utamakan web rasmi agar mudah upline anda membantu)
Detail
  • -1- Buat pembayaran pada salah satu akaun dibawah

RM50.00 ke RM10.00 sahaja berlari sekejap pergi bank, mana tahu untung sabut timbul untung batu tengelam. Tapi apa-apa pun untung. cepat dengan lambat je. Boleh masukan atau transfer mengunakan atm untuk maybank atau guna maybank2u kalau malas nak beratur kat kaunter. Transfer dari akaun bsn anda ke akaun bsn penama kalau anda ada akaun bsn la. kalau tak ada kena beratur.(beratur yang leceh tu)

Nama: Syed Badrol Hisan Alhadad
No Akaun: 1410629000061152
Bank Simpanan Nasional

Akaun Saya
Nama: Haslina Binti Md Yasin
No Akaun: 164164844719
Maybank

  • -2- Masukan Salinan atau Gambar bukti pembayaran ke computer.

Antara Cara yang boleh diguna pakai untuk masukan gambar atau salinan ke komputer

1– camera digital =
-a- Pindahkan dengan mengunakan Cardrider melalui memori kad.
-b- mengunakan kable data dan priter

2– Hp yang mengunakan memori kad =
-a- Pindahkan dengan mengunakan Cardrider melalui memori kad.
-b- Mengunakan Cable data
-c- hantar mengunakan mms terus ke alamat email

3– Hp Berkamera biasa
-a- hantar mengunakan mms terus ke alamat email

4– printer
printer je la

5– tak ada apa-apa
Cari Cybercafe berdekatan dan minta mereka masukan

  • -3- Copy borang dari blog upline ke email ( tulis baru/comepose/compose mail), Isi selengkapnya ( Rujuk Contoh untuk mengisi borang klik sini)
  • -4- Hantar ke email saya haslinamdyasin@yahoo.com . Anda akan dapat maklumbalas dalam tempoh selewatnya 48 jam.
  • -5- Anda akan terima 2 jemputan dari kami.
1 = Partimes.wordpress (pengiklanan/dari admin)
2 = partimes.ning (web rasmi/ dari upline anda )

  • -6- join kedua-kedua web tersebut dengan mengunakan pengenalan(nickname) yang sama agar tidak menimbulkan kekeliruan. (utamakan web rasmi agar mudah upline anda membantu)
  • -7- Akan di beritahu kemudian di web rasmi (rahsia kejayaan mana boleh bagi free)

baca lagi


%d bloggers like this: